Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Miss Tagless

nou vídeo cada dilluns a les 19:00 🎉

Sols per estar ací, MOLTES GRÀCIES 🎉

Tot i que açò ho faig per amor a l'art, les teues contribucions m'ajuden a poder dedicar-li més temps a aquesta afició i a poder créixer i sentir més valorat el meu treball, tot i que si pel que siga no pots o no t'abellix aportar res, no passa absolutament res i continuaré pujant vídeos amb el mateix amor 🖤
HOLA 😬
Cada dilluns continuareu tenint els vídeos a la plataforma de forma gratuïta i amb una setmana per davant que a Youtube, què guanyareu amb aquesta donació? 
Tan senzill com un agraïment al vídeo dels dilluns i molt d'amor, que tot i que és invisible, de segur que us arriba ☺️
1,00 € mensuales
TRASTO 🖤
Vídeo els dilluns una setmana abans que apareguen públics a Youtube,
agraïment als vídeos dels dilluns (sempre que vulgues, òbviament) i, què més?

Accés als posts per escrit de dilluns a divendres que trobareu a la plataforma,
a més de molt d'amor, que com sempre, no es veu però arriba 🖤
2,00 € mensuales
SÚPER TRASTO 🎉
Què més podria fer apart de pujar els vídeos una setmana abans que a la plataforma de Youtube, agraïr-vos a cada vídeo dels dilluns la vostra ajuda, i tindre accés a escrits de dilluns a divendres que sols estaran a la plataforma?

Molt senzill, dedicaré temps extra per a qui vulga apreciar més la meua feina amb vídeos exclusius al canal cada divendres (19:00) apart de contingut extra que puga aparéixer, i per descomptat, s'accepten propostes i molt d'amor, que jo en done, però també en necessite per a seguir creant 🥰
3,00 € mensuales
Crea tu propia aportación
Puedes hacer una donación puntual o mensual por la cantidad que quieras. Ten en cuenta que estas donaciones no tienen recompensas asociadas ni dan acceso a las publicaciones que requieren suscripción.
puntual o mensual
Estamos en fase Beta. Si tienes alguna incidencia nos puedes escribir a info@aixeta.cat