Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Miss Tagless

nou vídeo cada dilluns a les 19:00 🎉

Sols per estar ací, MOLTES GRÀCIES 🎉

Tot i que açò ho faig per amor a l'art, les teues contribucions m'ajuden a poder dedicar-li més temps a aquesta afició i a poder créixer i sentir més valorat el meu treball, tot i que si pel que siga no pots o no t'abellix aportar res, no passa absolutament res i continuaré pujant vídeos amb el mateix amor 🖤
HOLA 😬
Cada dilluns continuareu tenint els vídeos a la plataforma de forma gratuïta i amb una setmana per davant que a Youtube, què guanyareu amb aquesta donació? 
Tan senzill com un agraïment al vídeo dels dilluns i molt d'amor, que tot i que és invisible, de segur que us arriba ☺️
1.00 € monthly
TRASTO 🖤
Vídeo els dilluns una setmana abans que apareguen públics a Youtube,
agraïment als vídeos dels dilluns (sempre que vulgues, òbviament) i, què més?

Accés als posts per escrit de dilluns a divendres que trobareu a la plataforma,
a més de molt d'amor, que com sempre, no es veu però arriba 🖤
2.00 € monthly
SÚPER TRASTO 🎉
Què més podria fer apart de pujar els vídeos una setmana abans que a la plataforma de Youtube, agraïr-vos a cada vídeo dels dilluns la vostra ajuda, i tindre accés a escrits de dilluns a divendres que sols estaran a la plataforma?

Molt senzill, dedicaré temps extra per a qui vulga apreciar més la meua feina amb vídeos exclusius al canal cada divendres (19:00) apart de contingut extra que puga aparéixer, i per descomptat, s'accepten propostes i molt d'amor, que jo en done, però també en necessite per a seguir creant 🥰
3.00 € monthly
Set your donation
You can make a single or monthly donation. Please be advised that this donation is not associated to any benefit and does not grant access to posts that require a subscription.
one-time or monthly
We are in Beta mode. It's possible you might find an error. Please tell us about it at info@aixeta.cat