Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Miss Tagless

VÍDEOS, ESCRITS, PODCASTS I BURRERA 🤗

119 đź“ť ConstĂ ncia innocent

El mĂłn de les xarxes Ă©s inesperat i molt canviant, però una cosa estĂ  clara, qui ve buscant fama, o tĂ© molta sort o es menja una merda. 

A diari veig a gent, que no critique que no dedique més temps, perquè se el que és no tindre'n tot el que voldries. Gent que no és sincera i després d'abandonar les xarxes per segles, pensa que amb dos dies consecutius mereix tot el cas del món.
I ho sent, però pense, des del meu punt de vista que no sóc ningú, que açò no va així.

Clar que n'hi ha gent que tĂ© la seua imatge a internet com un negoci, ja ho voldria jo, i no dic que siga fĂ cil. 
Però tothom seguim a moltes persones que tenen un je ne sais quoi que enganxa, d'això que no te'n fartes i en vols mĂ©s, molt mĂ©s.
Digues-li carisma, capacitat d'expressar-se, coneixements, tendresa, qualitats extraordinĂ ries,...
Coses que potser envegem, admirem o simplement ens atrauen a la pantalla.

Jo per exemple tinc devoció per la naturalitat, la elegància a l'hora de ser-ho, que ja em vindria bé saber-ne un poc.
I d'allò que més me'n adone de les persones que més admire que més ressò tenen, és la constància innocent.

Eixes persones que no exigeixen res a canvi, les qui agraeixen a qui segueixen el seu contingut sense reclamar res a canvi.
Eixes persones que continuen comportant-se igual amb mil que amb cent mil seguidors, que mantenen l'essència de per què t'agradaren en eixe primer moment.

Adore que arriben els diumenges i que Dianina sempre tinga vĂ­deo llest, i la sort d'haver-la conegut en persona i veure que Ă©s tal i com sembla de propera.
M'encanta que tot i esperar mesos, Shane Dawson porte séries de videodocumentals sobre persones de l'internet que potser havia oblidat que ahí estaven.
I de Nikkie Tutorials, Grav3yardgirl, i moltes altres persones que m'encanten millor no parle que açò seria monotema.

Seria hipòcrita no dir que em faria il·lusió que açò arribara a ser més que una afició, però tot i que hi ha moments on no ha estat així, disfrute des de fa mesos i mesos cada merda que puge a internet.
Continue posant-me roja cada vegada que algĂş em diu que el meu contingut li ha valgut per a qualsevol cosa en sa vida.
Tinc un nuc a la gola cada vegada que publique vĂ­deo com si fĂłra el primer.
Se'm fa gran el cor amb cada nova persona que identifique per interaccions de qualsevol classe.
I no tinc prou paraules per explicar el shock que tinc sempre que em trobe amb algú en persona que, vulgues que no, és on més amor puc rebre.

Tot i això, que ajuda moltíssim a continuar i amb més i més ganes, pense que ho seguiria fent tot i no haver tingut tanta sort com he tingut, i que ho seguiria fent tot i petar-ho i fer-me coneguda.

Apart, com he dit al principi, a les xarxes no es pot entrar amb les idees que triomfaràs i dormiràs en or, perquè eixos objectius, com no tingues sort, sols portaran que frustració i molta.
I perquè n'hi ha de tot, persones que per una sort d'un boom del moment segueixen "ahí dalt" i d'altres que treballen i dóna gust veure-les i escoltar-les i sembla que ningú les trau a la llum.

Constància, molta sort i tindre una flor al cul, però no plorar.
Miss Tagless
12 April 2020